Panel ornament vitralii usi

in Utile | 0 comments

Pentru modele si oferta de pret click AICI!

Pentru ca sunt achizitii care sunt facute pe termen lung, usile de interior si de exterior trebuie sa indeplieasca o multitudine de cerinte atat de ordin estetic cat si de ordin practic.

Usile nu mai au de foarte mult timp numai un rol functional, de separare si de unire a spatiilor ci au si un aport insemnat din punct de vedere estetic. Lucrul acesta e valabil nu doar in cazul usilor de interior ci si pentru cele de exterior, care trebuie sa fie in ton cu arhitectura unei case. Designul este un criteriu foarte important dar la cumpararea lor ar trebui sa se urmareasca in special calitatea. Protectia fonica, izolarea termica ori rezistenta in timp sunt si ele beneficii pe care le ofera numai un produs de foarte buna calitate.

Panel ornament vitralii usi

Poate ca va ganditi mai putin la faptul ca alegerile intelepte pentru tamplarie atrag dupa ele plati mai mici la facturi pentru ca pierderile de caldura pe care le are o casa sunt in jur de 40 de procente prin usi si ferestre. Factorii care trebuie sa fie luati in calcul la cumpararea unei usi de intrare in apartament, nu conteaza cat rezista la intemperii in cazul usilor pentru case.

Materialele din care sunt facute ansamblurile de usi pot sa influenteze mult preturile dar conceptia de executie este determinanta. Se pot face mai multe compromisuri, pret mai mic etc. In  cazul usilor de interior sunt importante culoarea si designul daca se vrea o amenajare echilibrata si unitara din punct de vedere cromatic. Pentru a se crea senzatia de unitate si continuitate ele trebuie sa aiba si nuanta parchetului si mobilierului iar tocurile au aceeasi culoare pentru plinte. De ceva timp se cauta si usi cu ambele tipuri de nervuri. Pentru casele clasice sunt ideale usile de lemn masiv cu vitralii. Pentru o casa foarte moderna va recomandam usi de sticla si pentru decorurile glamour puteti sa alegeti si variante mult mai extravagante cu cristale si cu insertii de piele. In cazul unor locuinte mai mari mobilate in stil clasic pot sa fie folosite usile cu vitralii.

In general dimensiunile pe care le au usile sunt standard si se potrivesc pentru mai multe goluri in zidarie. Ele trebuie sa aiba latimea intre 700 si 1000 mm, inaltimea de 2060 mm si grosimea zidului de minim 80 mm. Puteti sa optati si pentru usi cu dimensiuni standard sau care sa fie executate la comanda tinand cont de marimile si de culorile pe care le doriti.

Durata de viata a acestor usi poate sa ajunga pana la 50 de ani daca se respecta mai multe conditii.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *