Panel ornamental

in Utile | 0 comments

Usile din forme de aluminiu sunt o alegere buna pentru orice tip de camere. Principalul avantaj al amenajarii usilor interioare din aluminiu este durabilitatea acestora, obtinuta datorita rezistentei la conditiile de mediu a aluminiului. Mai mult decat atat, in fabricarea de forme se utilizeaza un aliaj special de aluminiu si o anodizare care imbunatateste caracteristicile calitative ale constructiilor finite. Usile interioare permit constructiilor de intrare sa fie mai ferme si robuste. Usile din aluminiu sunt rezistente la coroziune, foc si sunt usor de configurat deoarece materialul este usor. De asemenea, este mai usor sa se faca constructii de orice dimensiune si complexitate cu aluminiu.

De ce avem nevoie de usi din panel ornamental

Usa din aluminiu moderna, cu geam negru si cadru elegant din aluminiu

Ce avantaje are acest material? Este capabil sa reziste la fluctuatii bruste de temperatura.

Usile din aluminiu pot fi relativ impartite in “rece” si “cald”. Pentru usi de aluminiu “reci” nu exista cerinte de insulare termica, ele sunt realizate dintr-o forma fara punte termica speciala. Acestea sunt folosite in principal ca usi de interior in case. Aceste constructii se potrivesc bine in deschiderile de usa in care se utilizeaza cel mai mult aluminiul si, de asemenea, in usile pentru spatii de utilitati si diverse spatii de depozitare.

 

Usile din aluminiu cu “proprietati calde” sunt realizate dintr-o forma cu trei camere. Exista cerinte ale caracteristicilor de insulare a caldurii, spre deosebire de cele “reci”. Aceste usi sunt amenajate in zone unde este necesara conservarea caldurii: vitralii, gradini botanice etc. Usile de aluminiu calde sunt cel mai des folosite ca usi de intrare in case, birouri si apartamente.

 

Panelurile de astfel de usi sunt realizate fie in intregime vitrate, fie partial glazurate sau cu insertii decorative. Un tip de fitinguri din aluminiu va depinde nu numai de tipul unei forme, ci si de modul in care se deschide o usa.

 

Fiecare casa are un stil arhitectural si una dintre cele mai usoare cai de a obtine o intrare minunata este sa alegeti o usa care sa se potriveasca caracteristicilor de design ale casei dvs.

Textura, Finisaj si Culoare

 

S-ar putea sa stiti deja ca doriti o finisare a lemnului in nuante de mahon pentru a se potrivi cu obloanele. Sau o usa fina  care sa se potriveasca cu ghivecele de ceramica care va decoreaza veranda.

 

Un studiu recent a constatat ca o usa de intrare eleganta poate creste valoarea perceputa a locuintei dvs. cu 4,2%, sau 18,750 $ in medie. * Desi este posibil sa nu va ganditi sa vindeti acum, retineti ca usa noua va poate stimula valoarea perceputa a locuintei daca decideti sa vindeti mai tarziu.

 

Usile din fibra de sticla arata ca lemnul, dar nu se deformeaza si nu putrezesc ca. De fapt, o usa din fibra de sticla necesita doar o fractiune din operatiunile de intretinere fata de cele din lemn si din otel. Iar interiorul unei usi din fibra de sticla se afla un material exceptional, rezistent la caldura si la rece, care va ajuta sa va mentineti caldura in timpul iernii si racoarea in timpul verii.

 

Usile, geamurile si componentele noastre sunt la inaltimea asteptarilor dvs si pentru acest lucru ne straduim intens. Usile sunt testate in conditii meteorologice extreme. Sunt testate la socuri si expuse la lumina ultravioleta (UV) pentru a ne asigura ca partile noastre de etansare la intemperii si finisajele metalice pot rezista la deteriorarea si decolorarea culorilor la soare.

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *