Panel PVC

in Utile | 0 comments

Pentru modele si oferta de pret click AICI!

Sunt mai multe avantaje pe care panelurile de pvc le prezinta comparativ cu alte materiale. Mai jos va vom prezenta cele mai importante astfel de avantaje si de ce ar trebui sa alegeti panourile facute din pvc.

Primul avantaj este eficienta energetica. Faptul ca utilizand aceste paneluri din pvc puteti sa economisiti energie si puteti sa utilizati energia intr-un mod perfect eficient este decisiva pentru cladirile noi dar si pentru cele care sunt renovate. De aceea toate conceptele pe care le au sistemele cu tamplarie PVC se bazeaza pe mai multe coloane de eficienta energetica. Vom reduce pierderile de energie, vom utiliza in mod eficient energia si vom genera eficienta energiei.

Oferta panel PVC

Confortul acustic. Indiferent ca este vorba despre avioane, masini, trenuri, fabrici ori chiar vecini, zgomotul nedorit poate sa ne strice confortul din casa iar sistemele de ferestre si de usi cu tamplarie PVC vor permite solutii individuale pentru izolarea fonica in diferite medii.

Durabilitatea este si ea foarte importanta. Sistemele de usi si de ferestre care au tamplarie PVC sunt facute din materialele garantate si rezista la capriciile vremii si nu necesita o manipulare speciala dar au si o viata mai lunga. Sistemele de ferestre si de usi cu tamplarie PVC sunt construite astfel incat sa reziste la decolorare si la deformare dar si la contractii ca urmare a conditiilor extreme din climatele calde.

In ceea ce priveste securitatea puteti imbunatati securitatea de acasa cu sistemele de ferestre si de usi cu tamplarie PVC. Sistemele de ferestre care au tamplarie PVC includ o serie de caracteristici pentru a contribui la cresterea securitatii din casa. Acestea pot sa includa si consolidarea de metal atat la ferestre cat si pe rame sau pe tocurile de la usi si pe cercevele, ceea ce face extrem de dificil sa se taie prin ele sau sa fie indoite. Toate usile si ferestrele noastre pot sa fie prevazute cu sisteme de blocare cu cheie pentru o securitate sporita. Sistemele de ferestre si de usi sunt usor de intretinut si curatat, iar vopsirea nu este recomandata.

Cheltuielile pentru incalzirea electrica vor scadea considerabil prin montarea ferestrelor potrivite si asta tocmai datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialelor profilului si ale sistemelor de garnituri dar si ale geamurilor termoizolante. Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si mai multe alveole din configuratia profilului dau tamplariei si o ziolatie termica buna care va evita fenomenul de condens de pe suprafata.

Capacitatea de termoizolare pe care o are PVC-ul este marita prin adancimea mare a constructiilor profilului de pana la 74 mm, de modul de constructie al profilului care se bazeaza pe mai multe camere interioare si de folosirea sistemelor duble de etansare si ale geamurilor izolatoare corespunzatoare.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *