Paneluri ornamentale Bucuresti

in Utile | 0 comments

Pentru modele si oferta de pret click AICI!

Simple sau grandioase, colorate ori sobre, usile sunt cele care ne ofera si o prima impresie asupra spatiului unde vom patrunde. Sunt mai multe persoane care spun despre usi ca reprezinta o carte de vizita a fiecarei locuinta insa pe langa aceasta semnificatie usile sunt si metode de protectie foarte bune fata de factorii de mediu ori fata de hoti.

Alegerea usilor bune nu e de fiecare data o sarcina usoara si tocmai de aceea in momentul in care cumparati o usa va trebui sa aveti grija ca tot aspectul sau sa fie completat si de durabilitate dar si de rezistenta.

Paneluri ornamentale Bucuresti

Atunci cand alegeti usile e necesar sa va asigurati ca se preteaza necesitatilor pe care le aveti insa daca vreti sa va cumparati o usa de calitate sunt mai multe caracteristici de care ar trebui sa tineti cont incepand cu materialul din care e facuta usa si prelucrarea sa dar si de faptul ca usa buna trebuie sa aiba cel putin clasa 2 de securitate. Tinand cont de amplasament , casa ori apartament, usa trebuie sa poata suporta sarcini diferite dar si sa faca fata actiunilor mai multor factori climatici ce pot sa modifice dimensiunile.

Stresul la care e supusa o usa de casa e mai mare decat la una de apartament. Usile de apartament in general sunt considerate usi de interior. Specialistii recomanda usile tinand cont de criteriile de montaj, tipul de locuinta, casa, incarcare umeda admisibila, solicitari mecanice foarte mari si cerintele precum inchiderea etansa, etanseitatea la fum, retardanta la efractie, protectie la zgmot.

Exista nenumarate modele ce imbina elementele de siguranta ori de desing. O prima clasificare se face tinand cont de caractersticile de fonoizolatie, etanseitate si rezistenta la efractie, si apoi tinand cont de materialele din care sunt facute si gasiti usi de lemn, usi metalice ori din PVC. Din punct de vedere al structurii usile pot sa fie simple, triple, duble, cu o parte fixa. Specialistii recomanda usile de metal pentru ca ele sunt cele mai rezistente la apa, iar cele din aluminiu zincat nu ruginesc, si au si o bariera fonica si termica mai eficienta.

Expertii atentioneaza ca pe langa usa in sine care este foarte importanta sunt accesoriile si sistemele suplimentare de protectie incepand de la yale si pana la sezori de supraveghere la inchidere si la incuiere si la electro broaste.

Tocaria ar trebui sa fie confectionata din materiale rezistente la deformare si in ceea ce priveste balamalele este de preferat sa avem balamale din otel indiferent ca sunt cilindrice simple ori balamale reglabile pe mai multe directii.

Incuietorile utilizate trebuie sa fie inscriptionate si sa aiba agrement conform normelor europene aflate in vigoare. Cand ne alegem incuietorile trebuie sa fim foarte siguri ca in cazul in care acestea se strica exista si piese de schimb pe piata.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *