Vitralii usi

in Utile | 0 comments

Multe cladiri utilizeaza in prezent panouri de placaj din aluminiu pentru a servi in mai multe scopuri. Reprezinta un plus mare pentru o cladire, deoarece minimizeaza incarcatura pe structura de sustinere a unei cladiri. Cand vine vorba de specificatiile acestor panouri, acestea pot fi diferite de la un tip la altul, pe baza nevoilor individuale. De asemenea, depind de cerintele structurale si generale de proiectare ale cladirii

De ce sa optati pentru vitralii usi?

Aceste panouri de aluminiu sunt utilizate pe scara larga in multe cladiri si sunt destul de usor de instalat. Multi constructori le folosesc chiar si pentru placarea peretilor de ploaie pentru a proteja cladirea de ploaie si vant, precum si de conditiile meteorologice nefavorabile. Cu aceste panouri, arhitectii si constructorii pot, de asemenea, sa sporeasca estetica cladirii.

Panourile vin intr-o varietate de materiale diferite, cum ar fi zinc, cupru, otel inoxidabil, bronzsi aluminiu. Fiecare dintre aceste materiale au propriile avantaje. De exemplu, zincul este foarte flexibil, poate adapta multe stiluri diferite si nu necesita intretinere majora. Utilizarea aluminiului pentru aceste panouri ofera proprietati cu raport de rezistenta mare la greutate care ajuta arhitectii sa indeplineasca specificatiile de performanta necesare.

Puteti gasi o multime de companii care ofera panouri anodizate de placare in Marea Britanie. Anodizarea este un proces de finisare pe aluminiu. Aluminiul de anodizare este un proces simplu in care un curent electric este trecut de la anod la catod. Curentul elibereaza oxigenul care la randul sau reactioneaza cu aluminiul pentru a forma oxidul de aluminiu.

Placarea aluminiului anodizat utilizata in cladiri este atragatoare din punct de vedere vizual deoarece culoarea metalului se schimba. Ofera rezistenta mare la coroziune si nu exista riscul de stergere sau decolorare. Procesul de producere a acestor panouri poate fi realizat intr-o maniera ecologica. Panourile anodizate ofera, de asemenea, proprietati excelente de rezistenta la abraziune. In plus, aceste panouri sunt 100% reciclabile.

Trei metale utilizate in mod obisnuit pentru a sustine ferestrele din vitralii arhitecturale sunt otelul, bronzul si aluminiul. Fiecare este cel mai potrivit pentru o anumita aplicatie, in functie de o mare varietate de conditii. Otelul este adesea folosit pentru a imparti ferestrele mari in sectiuni mai mici, astfel incat panourile cu plumb pot fi sustinute in mod adecvat. Otelul este cel mai bine utilizat atunci cand expunerea la exterior este limitata. Bronzul este adesea folosit in setarile de zidarie. Aluminiu functioneaza bine in multe instalatii noi. Ramele de aluminiu personalizate pot fi fabricate pentru a se potrivi aproape oricarei configuratii de ferestre.

O gama larga de rame de aluminiu extrudate sunt disponibile pentru proiecte noi sau de inlocuire. Cele mai simple sunt concepute pentru a fixa un panou vitraliu sau un singur strat de geam de protectie (fundal dreapta). Alte profile pot suporta atat panourile din sticla cu plumb, cat si geamurile izolate folosite ca geam de protectie (prim plan).

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *